Showbizz Shqiptar, 25 Janar 2023, 14:21

'Gratë që lindin 30 vjeç janë plaka', gjinekologu trazon rrjetin, por Isida i del në krah: Kam ngrirë vezët...

XING

'Gratë që lindin 30 vjeç janë plaka',

Pak kohë më parë bëri bujë deklarata e gjinekologut Shkëlqim Balili, i cili i cilësoi "plaka" gratë që lindin fëmijë në moshën 30 vjeçare. Teksa shumica e grave reaguan kundër dhe ashpër, balerina Isida Mollaymeri i doli në krah teksa ishte e ftuar në "Ftesë në 5".

'Gratë që lindin 30 vjeç janë plaka',

Isida tha se doktori i referohet orës biologjike dhe se ajo vetë i ka ngrirë vezët e saj për të ruajtur performancën e tyre. Balerina shtoi se në profesionin e saj ajo konsiderohet "plakë" sepse është 35 vjeç.

'Gratë që lindin 30 vjeç janë plaka',

“Doktori nuk i referohet me moshën 30 vjeç plakjes në vetvete tek vajzat, por e ka thënë këtë për orën biologjike. Nëse lexon dy-tre gjëra, e kupton që këto të dyja janë shumë larg njëra-tjetrës. Unë jam 35 vjeç, dhe nëse pyet për profesionin tim si balerinë, unë në këto momente quhem plakë.

Profesioni im, ashtu si i  futbollistëve ka një afat skadence. Unë kam marrë informacione për orën biologjike dhe kam bërë një ngrirje të vezëve, sepse kam marrë të dhëna, që me kalimin e kohës, këto vezë fillojnë dhe nuk e kanë me performancën e duhur, le të themi”, tha ajo.