Aktualitet, 15 Maj 2022, 17:19

Fillon plazhi pa ardhur vera: Qytetarët shijojnë bregdetin e Vlorës

XING

Fillon plazhi pa ardhur vera: Qytetarët shijojnë bregdetin e

Qytetarët e Vlorës kanë nisur të shijojnë plazhin ende pa ardhur zyrtarisht vera.

Radhë makinash janë krijuar në qytet, ndërsa bregdetin jonian të Vlorës nuk e preferojnë vetëm vendasit, por edhe të tjerë.

Vlora është një prej destinacioneve të preferuara të shqiptarëve dhe turistëve të huaj.