Aktualitet, 17 Shtator 2022, 15:48

Fatos Nano feston 70-vjetorin, detaje nga festa private

XING

Fatos Nano feston 70-vjetorin, detaje nga festa private

Ish-kryeministri Fatos Nano ka festuar 70-vjetorin e tij të lindjes. Për ish-liderin e PS, është mbajtur një darkë mes familjes dhe miqve të ngushtë. Mes tyre ka qenë edhe kryebashkiaku i Kavajës, i cili ka publikuar edhe pamjet nga darka. 

Fatos Nano feston 70-vjetorin, detaje nga festa private

“Mentori im! Të qofshin të shumta vitet dhe i gëzofsh me zemrën plot! Ky rrugëtim i imi nuk do të kishte qenë i njejti pa mbështetjen, bekimin dhe këshillat e tua! Kam mbledhur çdo urtësi tënden që ma ke dhuruar me shumë bujari në çdo takim a bisedë të gjatë që shkëmbejmë bashkë dhe i ruaj si pasurinë më të vyer! Shëndet e jetë të gjatë”, shkruan Krali.

Fatos Nano feston 70-vjetorin, detaje nga festa private

Që pas largimit të tij nga politika, daljet publike të Nanos kanë qenë të rralla dhe kjo është hera e parë që e shohim pas kaq kohësh.

Fatos Nano feston 70-vjetorin, detaje nga festa private