Aktualitet, 3 Maj 2022, 16:43

Ende gjallë, 'e vdekura' troket në kapakun e arkivolit gjatë funeralit

XING

Ende gjallë, 'e vdekura' troket në kapakun e arkivolit

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Peru. Funerali i një gruaje u ndërpre dje kur vetë “e vdekura” nisi të godiste nga brenda arkivolit për të thënë se ishte ende gjallë. Familjarët e shokuar hapën arkëmortin e 36 vjeçares Rosa Isabel Cespede Callaca, ku e gjetën atë me sy hapur.

Ende gjallë, 'e vdekura' troket në kapakun e arkivolit

Rosa bashkë me arkivolin u dërguan në spitalin e Ferrenafe në karrocerinë e një kamionçine, ku menjëherë ajo u lidh me makinerinë që e ndihmonte të qëndronte në jetë. Mjekët konfirmuan se ajo kishte shenja jete, edhe pse të ulëta por të gjithë shpresonin se do të ndodhte mrekullia.

Ende gjallë, 'e vdekura' troket në kapakun e arkivolit

Gjendja e Rosës u përkeqësua shpejt dhe ajo ndërroi jetë disa orë më vonë.

Gruaja ishte përfshirë në një aksident të rëndë automobilistik në rajonin Chiclayo-Picsi ku kishte humbur jetën kunati i saj dhe ishin plagosur dy nipat.

Policia tha se po heton akuzat e neglizhencës nga ana e spitalit për dërgimin e Rosa në morg, pa kontrolluar më parë nëse ajo kishte vdekur vërtet. Nipërit e Rosas, të plagosur në të njëjtin aksident janë duke u rekuperuar në spital por në gjendje të serioze.

Ende gjallë, 'e vdekura' troket në kapakun e arkivolit