Aktualitet, 19 Korrik 2022, 18:07

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

XING

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Elon Musk po shijon pushimet në Mykonos. Jahti luksoz në të cilin po qëndron Musk thuhet se ka një vlerë prej 5 milionë eurosh. Mediat në vend raportojnë se luksi në këtë mjet lundrues mund të dallohet që nga hapësirat e jashtme.

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Pronari i Teslas dhe njerëz nga kompani e tij e morën me qira jahtin në fjalë për 7,000 euro dhe vizituan ishullin e Delosit.

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Duke folur për Alpha-n pronari i jahtit e përshkroi Musk si një njeri fisnik dhe të afrueshëm. Sipas Costas Fakinos, Elon Musk ishte veshur shumë thjesht,“madje nuk kishte as orë dhe të gjithë ata shkuan e vizituan ishullin e Apollo-s, dhe i lanë celularët në mjetin lundrues.

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz

Elon Musk pushime në Mykonos me jahtin super luksoz