Aktualitet, 15 Shtator 2022, 09:16

Dritan Shakohoxha bëhet gjysh për herë të parë

XING

Dritan Shakohoxha bëhet gjysh për herë të parë

Dritan Shakohoxha është bërë gjysh për herë të parë! Lajmin e ka dhënë nëpërmjet një postimi në Instagram, djali i tij Frenklin.

Dritan Shakohoxha bëhet gjysh për herë të parë

“Eksperienca më e vështirë dhe më e bukur e jetës time. Mirë se erdhe Greg Shakohoxha”, shkruan ai.

Dritan Shakohoxha bëhet gjysh për herë të parë

Gjithashtu edhe komentatori i sportit Shakohoxha ka publikuar një foto të vogëlushit në Instastory.

Dritan Shakohoxha bëhet gjysh për herë të parë