Aktualitet, 19 Nëntor 2022, 11:28

'Djem martohuni që të bini rehat, mos rrini beqarë se lat nam'

XING

'Djem martohuni që të bini rehat, mos rrini beqarë se lat

Një qytetar 60 vjeç ka treguar për "Abc News" seçdo ditë bën 20 kilometra vrap. Ai ka treguar se shkon në Dajt dhe kthehet sërish, gjë që e bën prej vitesh. Qytetari ka dhënë dhe një këshillë për djemtë e rinj.

"Martohuni shpejt që të bini rehat, se merresh me probleme tjera, nuk plakesh shpejt. Mos rrini beqarë se lat nam, ça bëni kështu? Jam 60 vjeç dhe bëj 20 kilometra vrap çdo ditë. Shkoj në Dajt dhe kthehem sërish. Mbaj kapuç që mos më duken thinjat sepse më ngacmojnë gratë më shumë", u shpreh ai.