Aktualitet, 7 Maj 2022, 20:05

Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja ku mund t'i gjeni

XING

Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja ku mund t'i gjeni

Ditën e sotme shqiptarët mund të shikojnë nëse janë apo jo fitues të Lotarisë Amerikane. Për të parë nëse ju jeni fitues i lotarisë mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe të plotësoni të gjithë hapat sipas udhëzimeve që jepen nga Departamenti i Shtetit.

Përgjigjet mund t’i gjeni në linkun: https://dvprogram.state.gov/