Aktualitet, 17 Shtator 2022, 11:54

As ndërhyrja e policisë nuk i ndaloi, dy konkurrentë përplasen keq tek programi në Kosovë

XING

As ndërhyrja e policisë nuk i ndaloi, dy konkurrentë

Prej disa ditësh, emisioni “It’s my home” është kritikuar për shkak të skenave që shfaqin dhunë. Komisioni i Pavaruar i Mediave vendosi për ndërprerjen e transmetimit televiziv, ku më pas ndërhyri edhe policia. Por mesa duket skenat e tilla vazhdojnë. 

Këtë herë dy konkurrentë të këtij reality show janë përplasur mes tyre për një letër duke shkuar deri te kontakti edhe në mënyrë fizike. Konkurrentët janë Dodo dhe Samedi.