4 vite pas ndarjes, fejohet ish i dashuri i Dhurata Dorës

Xing

E Mërkurë 26 Qershor 2019, 22:10 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Ndonëse tani jetën private e ruan në mënyrë hermetike, dikur Dhurata Dora dilte hapur me lidhjen e saj me Masarin. Çifti kishin kohë së bashku, por lidhja e tyre u bë publike në vitin 2015 dhe vetëm pak kohë më vonë u ndanë papritur.

Katër vite pas ndarjes nga Dhurata, Masari është fejuar. Ai ka preferuar të mos e bëjë të madhe lajmin e fejesës, por ka postuar në Snapchat një video ku dallon unaza në gishtin e fejesës.

Ndërkohë identiteti i të dashurës së Masarit nuk dihet pasi edhe ai, ashtu si Dhurata po preferon që ta mbajë jetën private larg vëmendjes së mediave.

Këshilla për Marketingun