Gruaja në Tiranë përlotet kur sheh studentët që protestojnë (Video)

Xing

E Martë 11 Dhjetor 2018, 14:02 / Kategoria Lajmet e fundit /  Read in English

Prej disa ditësh qytetarët e Tiranës dhe jo vetëm, kanë treguar mbështetjen e pakushtëzuar për studentët që kanë dalë në protestë duke kërkuar përmbushjen e kërkesave të tyre.

Ditën e sotme, teksa kalonte me biçikletë pranë një grupi studentësh të mjekësisë, një grua nuk i ka mbajtur dot lotët. Ajo ka ndaluar biçikletën dhe ka nisur të qajë mes studentëve, të cilët e kanë përqafuar njëri pas tjetrit siç mund ta shihni në videon e mëposhtme.

Këshilla për Marketingun